Heerlijke
hondensnacks
voor een
heerlijke prijs!

Wij staan op 5 markten in de regio
Wij staan op 5 markten in de regio
Vers, puur en 100% natuurlijk!
Vers, puur en 100% natuurlijk!
Boven de 55,- gratis verzending!
Boven de 55,- gratis verzending!

Beoordelingen

Er zijn 50 beoordelingen geplaatst.


Saskia
19/10/2022

Super

Wij zijn heel blij met de snacks van uut twelle voor onze hond kay.hij is heel erg gevoelig voor alles maar voor de snacks en de brokken van uut twelle niet.. super tevreden en lieve mensen
Nicole Brugman
19/10/2022

Bo is erg blij

Bo is erg blij met de snacks en traktaties van Uut Twelle. Enorm veel keus en 100% natuurlijk. Er is altijd wel iets nieuws te proberen. Ook voor leuk speelgoed ed kan je bij Uut Twelle terecht. Kortom, een complete kraam voor een heerlijke prijs!
Cindy
19/10/2022

Niks anders meer

Onze hond eet eigenlijk alleen maar voer en lekkers van uut Twelle. Bij een bestelling zit er altijd iets extra's in de doos om uit te proberen. Heb ik tussendoor wat nodig voor de hond, dan fiets ik even naar de markt. Wordt altijd leuk geholpen en er is altijd tijd voor een praatje of advies!
Romy Hanneszen en Max
19/10/2022

Top!

Max had tijdens zijn trainingen en cursussen geen zin in beloningen.
Door mijn trainster (Samantha van Bongo) hoorde ik van UutTwelle. Ik ben naar de markt in Apeldoorn gegaan en Max was om. Vanaf nu ben ik elke 2 weken te vinden bij de kraam van UutTwelle.
Ze hebben niet alleen koekjes, snacks en brokken, maar ook speelgoed en riemen. Ook hier ben ik erg goed mee geholpen!

Zeker een aanrader!!
Anouk Broekers
19/10/2022

Geweldige service en een tevreden hond

Wij zijn al jaren vaste klant bij uut twelle. Onze hond krijgt alle snacks van uut twelle en heeft sinds kort ook de Dieet brok van uut twelle. Wij worden altijd onwijs goed geholpen en als we vragen hebben helpen ze graag, niks is hun te veel. Wij zijn er onwijs blij mee en zouden voor de hond nooit meer iets anders willen. Als onze lieve Kay blij en tevreden is, zijn wij dat ook :)
Sandra Van den Hoek
19/10/2022

Aanrader!

Hele fijne kraam en online shop met goede, gezonde snacks voor de hond. Goede prijs/kwaliteit. Veel keus, altijd gezellig, voor mij een uitje met marion natuurlijk hond mee.
Inger Priem
19/10/2022

Wekelijkse snackjes en botjes

Bijna elke woensdag wandel ik even met mijn labradoodle naar de markt om wat snackjes of botjes te halen. Omdat ze op hypoalergene voeding zit is het lastig wat wel en niet kan, maar ik wordt goed geholpen! En ze krijgt ook altijd iets lekkers als we weer naar huis gaan.
Yvon Wolters
19/10/2022

Zeer tevreden

Deze aardige lieve mensen zijn geweldig !
Onze Guus eet vanaf pup erg slecht,op advies van onze dierenarts in Twello waar ook een klein assortiment te koop is (tip als je geen tijd voor de markt hebt!)zijn wij bij Uut Twelle terechtgekomen.
Het eten is nog steeds niet top maar alle snacks en bullepeesjes,long en diverse dingen wordt hij super blij van !
Ik ben wekelijkse vaste klant met veel plezier!
Ingrid Jansen
19/10/2022

Top producten

Onze meiden zijn al jaren dol op uut twelle producten.. voor ons niks anders meer.
Floor Brinkman
09/03/2022

Top snacks

Onze Billy is nogal kieskeurig als het gaat om botjes. Zelfs niet alle bullepezen lust hij. Maar deze van Uut Twelle zijn echt zijn favoriet! Elke dag een peesje en hij is er nog niet op uit gekeken. Daarnaast zijn ze goed hard waardoor hij er eventjes mee doet.
Service is altijd top met altijd een kleine verrassing erbij.