Heerlijke
hondensnacks
voor een
heerlijke prijs!

Wij staan op 5 markten in de regio
Wij staan op 5 markten in de regio
Vers, puur en 100% natuurlijk!
Vers, puur en 100% natuurlijk!
Boven de 55,- gratis verzending!
Boven de 55,- gratis verzending!

Beoordelingen

Er zijn 48 beoordelingen geplaatst.


Rilana Lammers
22/10/2022

Echt top snacks om je pootjes bij op te eten

Spikey mijn kleine keeshond is erg gek op jullie snacks! Hij eet zijn pootjes erbij op. De oorpitte smikkelburgers long etc vind hij ontzettend lekker maar ook het hondje van mijn ouders Bailey is erg gek op jullie snacks. Dus zeer tevreden ben ik. Net weer een nieuwe bestelling geplaatst ik.
Bongo hondenopvoeding & training
22/10/2022

Honden willen werken voor deze beloningen!

Wanneer je een hond iets wil leren zijn er een aantal dingen belangrijk, onder andere de motivatie van de hond om te leren.

Bij onze hondenschool laten we cursisten ervaren hoe hard hun hond wil werken voor de gezonde lekkere beloningen van Uut Twelle.
Zij raken enthousiast wanneer ze merken dat hun hond ineens veel beter met zijn aandacht bij hun kan blijven en een oefening wel lukt met de juiste beloning.
En alleen wanneer je aandacht van je hond hebt kun je hem of haar wat leren.

Honden houden van afwisseling, het koekje wat in de ene situatie zo belangrijk en lekker is, kan in een andere situatie veel minder belangrijk zijn.
Daarom raden wij met trainen altijd verschillende beloningen en dus afwisseling aan.

En dat is mooi want Uut Twelle heeft keuze genoeg!
En het is ook nog een 100% natuurlijk!
Belinda Visarius
21/10/2022

(H)Eerlijk eten voor uw huisdier

Echt, onze labrador Buddy is gek op alles wat we van Uut Twelle meenemen naar huis. Eerlijke, heerlijk en niet te dure producten en zeer vriendelijke mensen!
Riet Grooters
20/10/2022

Topzaak

Heerlijke zaak met superlief personeel. Onze hond is er gek op!!
Muriël
20/10/2022

De beste van Nederland

De titel zegt genoeg! Ontzettende harde werkers met enorme passie voor hun vak. En de resultaten mogen er zijn! Veel blije klanten en belangrijker nog, nog meer blije hondjes!!
Marianne
19/10/2022

Snacks

Onze honden zijn dol op jullie snacks! Favoriet zijn de kipsnacks. Verder gezellige en professionele mensen in de
Kraam.
Ingrid Beukema
19/10/2022

De honden zijn er dol op

Super vriendelijke mensen en de honden zijn echt super dol op alles wat ze hebben!
Jetty Pas-Pawirodinomo
19/10/2022

De beste van het best uut twelle

Als wij naar de markt gaan in Twello of Deventer doe ik altijd een bezoekje aan jullie kraam. Voor alle gezonde lekkernijen. En niet te vergeten kleden of manden waar ze heerlijk in kunnen liggen. Zeker ook voor de gezelligheid want jullie belangstelling naar onze honden wordt erg gewaardeerd. Ik geef jullie een dikke 10 voor jullie gezonde lekkernijen en klantvriendelijkheid.
Marlies Huis in ‘t Veld
19/10/2022

Heerlijke gezonde traktaties

Mijn honden zijn echte fijnproevers, maar de snacks van Uut Twelle vinden ze heerlijk! Ze zijn er mooi een tijdje zoet mee, en het is nog gezond ook!
Geweldig dat er zo veel keuze is!
Lydia Falandt
19/10/2022

De allerlekkerste gedroogde snacks

Met elke vakantie gaan we even langs op de markt voorraad bijvullen voor onze jackies echte fijnproevers zij het en voorkeur voor de snacks van Uutwelle ook online hele goede ervaringen netjes verpakt en snel geleverd echt een aanrader voor heerlijke snacks voor een eerlijke prijs